مشاوره روانپزشکی

مشاوره روانپزشکی، یک نوع خدمات درمانی است که توسط یک متخصص روانپزشک ارائه می شود. روانپزشکان، پزشکانی هستند که در زمینه سلامت روان آموزش دیده اند و می توانند در تشخیص و درمان اختلالات روانی کمک کنند.

درمان اختلال خلقی

اختلالات خلقی، یک گروه از اختلالات روانی هستند که بر خلق و خو تأثیر می گذارند. درمان اختلالات خلقی معمولاً شامل ترکیبی از دارو و روان درمانی است. این اختلال، انواع مختلفی را شامل می شود که می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

افسردگی اساسی

افسردگی اساسی، یک بیماری روانی است که باعث احساس غم و اندوه مداوم و از دست دادن علاقه می شود. به این اختلال «افسردگی ماژور» یا «افسردگی بالینی» هم گفته می‎ شود.

افسردگی پس از زایمان

افسردگی پس از زایمان (PPD)، نوعی افسردگی است که در زنان پس از زایمان ایجاد می ‌شود. علائم PPD مشابه علائم افسردگی در سایر دوره ‌های زندگی است.

افسردگی فصلی

افسردگی فصلی (SAD)، نوعی افسردگی است که در طول یک فصل خاص از سال، معمولاً پاییز یا زمستان، رخ می ‌دهد.

اختلال دو قطبی

اختلال دو قطبی (Bipolar disorder)، یک اختلال روانی است که با دوره ‌های افسردگی، شیدایی و خُلق غیر طبیعی مشخص می گردد.

مرکز روانپزشکی و روانشناسی آرام، به همه افراد فارغ از: سن، جنسیت، قومیت یا مذهب، خدمات خود را ارائه می دهد.

درمان اختلالات اضطراب

اختلالات اضطرابی، یکی از شایع ‌ترین اختلالات روانی هستند که می‌ توانند باعث ناراحتی و اختلال در زندگی روزمره شوند. درمان اختلالات اضطرابی با کمک مشاوره روانشناسی و ترکیبی از دارو و درمان صورت می گیرد. این اختلالات، گونه های مختلفی دارند که شامل:

اختلال اضطراب فراگیر

اختلال اضطراب فراگیر (GAD)، یک اختلال روانی است که با نگرانی بیش از حد و مداوم در مورد رویدادها و فعالیت های روزمره مشخص می شود.

اختلال پانیک

اختلال پانیک (Panic disorder)، یک اختلال روانی است که با حملات ناگهانی و غیرقابل کنترل اضطراب مشخص می گردد.

اختلال اضطراب اجتماعی

اختلال اضطراب اجتماعی (Social anxiety disorder)، یک اختلال روانی است که با ترس شدید و مداوم از ارزیابی منفی دیگران مشخص می شود.

اختلال استرس پس از سانحه

اختلال استرس پس از سانحه (Posttraumatic stress disorder)، یک اختلال روانی است که با واکنش های استرس زای پایدار و طولانی مدت به یک رویداد آسیب زا مشخص می شود.

درمان اختلال خواب

اختلالات خواب، می ‌توانند به روش‌ های مختلفی درمان شوند. درمان اختلال خواب به نوع اختلال خواب، شدت و عوامل زمینه ‌ای آن بستگی دارد. این اختلال ها شامل:

بی خوابی شبانه

بی خوابی شبانه (Insomnia) یک اختلال خواب است که با دشواری در به خواب رفتن، در خواب ماندن یا هر دو مشخص می شود.

پرخوابی

پرخوابی (Hypersomnia) یکی دیگر از اختلالات خواب است که با خواب آلودگی بیش از حد در طول روز مشخص می شود.

کابوس شبانه

کابوس شبانه (Nightmare disorder) یک اختلال خواب است که با کابوس های مکرر و شدید مشخص می گردد.

خوابگردی

خوابگردی (Sleepwalking) یک اختلال خواب است که با بیدار شدن از خواب در شب و راه رفتن یا انجام کارهای دیگر در حالی که فرد خواب است مشخص می شود.

حرف زدن در خواب

حرف زدن در خواب (Sleep talking) یک اختلال خواب است که با صحبت کردن در طول خواب مشخص می شود.

درمان اختلال جنسی

اختلالات جنسی (Sexual disorders) مشکلاتی هستند که در فرآیندهای جنسی فرد ایجاد می ‌شوند و می ‌توانند بر زندگی او تأثیر منفی بگذارند. درمان اختلالات جنسی به نوع اختلال و شدت آن بستگی دارد. این اختلالات گونه های مختلفی را شامل می شوند که عبارتند از:

زودانزالی

زودانزالی (Premature ejaculation)، یک اختلال جنسی است که با انزال سریع یا زودهنگام در مردان مشخص می‌ شود.

بی میلی جنسی

بی میلی جنسی (Hypoactive sexual desire disorder)، یک اختلال جنسی است که با فقدان میل جنسی مشخص می ‌شود.

کاهش میل جنسی

اختلال کاهش میل جنسی (Hypoactive sexual desire disorder) یک اختلال جنسی است که با کاهش میل جنسی مشخص می ‌شود.

اختلال نعوظ

اختلال نعوظ (Erectile dysfunction)، یک اختلال جنسی است که با عدم توانایی در ایجاد یا حفظ نعوظ برای مقاربت جنسی مشخص می گردد.

گرایش جنسی

گرایش جنسی (Sexual orientation disorder)، یک اختلال روانی است که با تمایل جنسی به کودکان مشخص می‌ شود.

ترنس

ترنس (Trans disorder) یک اختلال روانی نیست و به افرادی اشاره دارد که هویت جنسیتی آنها با جنسیتی که در بدو تولد به آنها نسبت داده شده است، مطابقت ندارد.

مشاوره روانپزشکی

درمان اختلال وسواس فکری و عملی

اختلال وسواس فکری و عملی یا OCD یک اختلال روانی است که با فکرها یا تصاویر مزاحم و تکراری (وسواس‌ها) و رفتارهای تکراری و اجباری (اجبارها) مشخص می ‌شود. درمان اختلال وسواس فکری و عملی به واسطه متخصص اعصاب و روان مشخص می شود. این اختلالات شامل:

وسواس فکری و عملی

وسواس ‌ها افکار، تصاویر یا تمایلات ناخواسته‌ای هستند که مدام در ذهن فرد تکرار می ‌شوند. وسواس فکری و عملی معمولاً همراه با اضطراب یا ناراحتی است.

وسواس کندن مو و پوست

وسواس کندن مو و پوست، یک اختلال روانی است که با کندن مو یا پوست از بدن خود مشخص می ‌شود.

اختلال بد شکلی بدن

اختلال بدشکلی بدن (Body dysmorphic disorder) یا دیسمورفوفوبیا یک اختلال روانی است که با نگرانی شدید در مورد ظاهر بدن مشخص می ‌شود.

اختلال انباشت گری

اختلال انباشت‌گری یا اختلال احتکار (Hoarding disorder) یک اختلال روانی است که با تمایل به جمع‌آوری بیش از حد اشیا و عدم توانایی در دور انداختن آنها مشخص می ‌شود.

وسواس شستشو

وسواس شستشو یا وسواس-اجباری (OCD) یک اختلال روانی است که با افکار و رفتارهای تکراری و اجباری مشخص می ‌شود.

درمان اختلالات سالمندان

درمان اختلالات سالمندان به نوع اختلال و شدت آن بستگی دارد. در برخی موارد، درمان‌های دارویی می ‌توانند به کاهش علائم کمک کنند. در سایر موارد، روان‌ درمانی یا درمان ‌های حمایتی می ‌توانند مفید باشند. این اختلالات شامل:

درمان آلزایمر سالمندان

درماک آلزایمر (Dementia of Alzheimer’s type) نوعی اختلال زوال عقل است که با از دست دادن تدریجی عملکردهای شناختی، مشخص می‌شود. در حال حاضر هیچ گونه درمان آلزایمر سالمندان، وجود ندارد، اما برخی از درمان ‌ها می‌توانند به کاهش علائم و بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا کمک کنند.

درمان فراموشی سالمندان

در درمان فراموشی در سالمندان، ابتدا علت فراموشی مشخص می شود. سپس، با توجه به علت، درمان مناسب تجویز خواهد شد.

درمان پرخاشگری سالمندان

درمان پرخاشگری سالمندان به کاهش پرخاشگری کمک کند. داروهای ضدافسردگی، داروهای ضداضطراب، و داروهای ضدروان‌پریشی می ‌توانند در درمان پرخاشگری موثر باشند.

درمان افسردگی سالمندان

درمان افسردگی سالمندان به عوامل مختلفی، از جمله :نوع افسردگی، شدت افسردگی و شرایط جسمی و روانی فرد، بستگی دارد. در برخی موارد، درمان‌های دارویی می‌توانند به بهبود علائم افسردگی کمک کنند.

درمان اختلال روانپزشکی کودک و نوجوان

درمان اختلالات روانپزشکی کودک و نوجوان به عوامل مختلفی مانند: نوع اختلال، شدت علائم، سن کودک یا نوجوان و سایر شرایط زمینه ای بستگی دارد. در برخی موارد، ممکن است متخصص روانپزشک کودک و نوجوان برای درمان از دارو درمانی، درمان روانشناختی و مداخلات استفاده نماید. این اختلالات عبارتند از:

اختلال بیش فعالی و عدم تمرکز کودکان

اختلال بیش فعالی و عدم تمرکز کودکان (ADHD) یک اختلال رشدی عصبی است که با علائمی مانند: کمبود توجه، بیش فعالی و تکانشگری مشخص می شود.

اختلال اضطراب جدایی کودکان

اختلال اضطراب جدایی کودکان (Separation Anxiety Disorder) یک اختلال اضطرابی است که با ترس شدید از جدا شدن از والدین یا مراقبان اصلی مشخص می شود.

اختلال اضطراب اجتماعی کودکان

اختلال اضطراب اجتماعی کودکان (Social Anxiety Disorder) یک اختلال اضطرابی است که با ترس شدید از قضاوت یا مورد ارزیابی قرار گرفتن توسط دیگران مشخص می شود.

اختلال وسواس فکری و عملی کودکان

اختلال وسواس فکری و عملی کودکان (Obsessive-Compulsive Disorder) یک اختلال اضطرابی است که با وسواس ‌ها و اجبارها مشخص می شود. اجبارها رفتارهای تکراری یا مناسک هستند که برای کاهش اضطراب یا ناراحتی ناشی از وسواس انجام می شوند.

اختلال فوبیا در کودکان

اختلال فوبیا در کودکان یک اختلال اضطرابی است که با ترس شدید و غیرمنطقی از یک شیء یا موقعیت خاص مشخص می شود.

پرخاشگری و لجبازی کودکان

پرخاشگری و لجبازی کودکان دو رفتار شایع در کودکان هستند که می توانند باعث مشکلاتی در خانه و مدرسه شوند.

اختلال افسردگی کودکان

اختلال افسردگی کودکان یک اختلال روانی است که با خلق و خوی افسرده، از دست دادن علاقه یا لذت از فعالیت های معمول، و تغییرات در اشتها، خواب، یا انرژی مشخص می شود.

اختلال تیک در کودکان

اختلال تیک در کودکان یک اختلال حرکتی یا صوتی تکراری و غیرارادی است که می تواند باعث اختلال در عملکرد روزانه شود.

اختلال لکنت زبان در کودکان

اختلال لکنت زبان در کودکان یک اختلال گفتاری است که با تکرار، کشیدن، یا مکث غیرطبیعی در جریان گفتار مشخص می شود.

اختلال یادگیری در کودکان

اختلال یادگیری در کودکان یک اختلال رشدی است که بر توانایی کودک در پردازش اطلاعات تأثیر می گذارد.

اختلال اوتیسم

اختلال اوتیسم (ASD)، یک اختلال رشدی است که بر نحوه برقراری ارتباط و تعامل افراد با دیگران تأثیر می گذارد.

شب ادراری در کودکان

شب ادراری در کودکان یا بی اختیاری ادرار در خواب (Enuresis)، یک اختلال شایع در کودکان است که در آن کودک در طول خواب ادرار می کند.

خود ارضایی در کودکان

خودارضایی در کودکان، یک رفتار طبیعی و رایج است که در سنین مختلف و به دلایل مختلف اتفاق می ‌افتد.

مرکز روانشناسی و روانپزشکی آرام از روش‌ های نوین و موثر برای درمان اختلالات روانی و عصبی استفاده می کند که موجب می شود افراد، در کوتاه ‌ترین زمان ممکن، بهبودی خود را به دست آورند. شما می توانید با مراجعه به وب سایت این مرکز از طریق مقالات روانشناسی ارائه شده اطلاعات بیشتری را کسب نمایید.

درمان اختلالات خوردن

اختلالات خوردن، یک گروه از اختلالات روانی هستند که با الگوهای ناکارآمد خوردن، افکار و احساسات مرتبط با وزن و شکل بدن مشخص می‌ شوندذرمان اختلالات خوردن به روش ها متنوعی صورت می گیرد. این اختلالات عبارتند از:

پرخوری عصبی

پرخوری عصبی (Bulimia Nervosa) یک اختلال خوردن است که با دوره‌های مکرر پرخوری و پاکسازی مشخص می‌شود.

بی اشتهایی عصبی

بی ‌اشتهایی عصبی یا آنورکسیا نرووزا (Anorexia Nervosa) یک اختلال خوردن است که با ترس شدید از افزایش وزن، کاهش شدید وزن و اختلال در درک وزن بدن مشخص می ‌شود.

درمان بدون دارو بیماریهای مغز و اعصاب و روان با دستگاه آر تی ام اس

تحریک مغناطیسی فراجمجمه‌ای (rTMS) یک روش درمانی غیرتهاجمی است که از میدان‌های مغناطیسی برای تحریک مناطق خاصی از مغز استفاده می‌کند. درمان بدون دارو بیماریهای مغز و اعصاب و روان با دستگاه آر تی ام اس می ‌تواند برای درمان طیف وسیعی از بیماری‌های مغز و اعصاب و روان، استفاده شود.

تحریک مغز

درمان با تحریک مغز، نوعی درمان غیرتهاجمی است که از الکتریسیته یا میدان مغناطیسی برای تحریک مغز استفاده می ‌کند. این روش درمانی در حال حاضر برای درمان طیف وسیعی از اختلالات، از جمله افسردگی، اضطراب، پارکینسون، صرع و درد مزمن مورد استفاده قرار می ‌گیرد.

درمان بدون دارو بیماریهای مغز و اعصاب و روان با دستگاه نوروفیدبک

نوروفیدبک، یک روش درمانی بدون دارو است که از فناوری برای نظارت و بازخورد فعالیت امواج مغزی استفاده می‌ کند. درمان بدون دارو بیماریهای مغز و اعصاب و روان با دستگاه نورو فیدبک برای بهبود عملکرد مغز و کاهش علائم اختلالات روانی و عصبی استفاده می‌ شود.

درمان با دستگاه tDCS

تحریک فراجمجمه‌ای الکتریکی (tDCS) یک روش درمانی بدون دارو است که از جریان الکتریکی ضعیف برای تحریک فعالیت مغز استفاده می ‌کند. درمان با دستگاه tDCS برای درمان طیف گسترده‌ای از اختلالات روانی و عصبی استفاده می ‌شود.

بیوفیدبک درمانی

بیوفیدبک درمانی، یک روش درمانی بدون دارو است که از فناوری برای نظارت و بازخورد فعالیت بدن استفاده می ‌کند. این روش درمانی برای بهبود عملکرد بدن و کاهش علائم اختلالات جسمی و روانی استفاده می‌ شود.

مرکز روانپزشکی و روانشناسی آرام با مدیریت دکتر فرامرز ذاکری، با فراهم کردن فضایی آرام و دلنشین، به افراد کمک می‌کند تا آرامش روح و روان خود را بازیابی کنند. دکتر فرامرز ذاکری روانپزشک، در این مرکز با همراهی و حمایت از افراد، به آنها کمک می‌ کند تا در مسیر بهبودی خود، موفق شوند.

02122260067