اختلال فوبیا در کودکان
آگوست 4, 2019
اختلال افسردگی کودکان
آگوست 4, 2019

شب ادراری

شب-ادراری

شب ادراری، به صورت تخلیه ناگهانی ادرار توسط کودکان انجام می گیرد. این اختلال معمولا در سن 5 سالگی شروع می شود، زمانی که از پوشک گرفتن کودک چند سالی می گذرد و او توانایی به تنهایی رفتن به دستشویی را دارد. اغلب کودکان از سنین 18 ماهگی تا 4 سالگی توانایی کنترل مثانه خود را دارند. اگر کودکان در سنین بعد از 5 سالگی حداقل دو بار در ماه به صورت غیر ارادی ادرار کنند، مبتلا به این اختلال هستند.

علت شب ادراری در کودکان:

شب ادراری به دو صورت تعریف شده است، شب ادراری نخستین و ثانوی. علت شب ادراری نخستین نابهنجاری های زیستی است و علت شب ادراری ثانوی، اختلالات روانی مانند استرس و اضطراب می باشد. بر اساس نتایج به دست آمده، شب ادراری علت ژنتیکی دارد و وجود آن در کودکان ارثی است. 75 درصد از کودکان شب ادرار، در فامیل درجه یک سابقه شب ادراری دارند.

درمان شب ادراری در کودکان:

این اختلال در کودکان درمان دارویی دارد. دارو های کاهنده ادرار یا ایمی پرامین، این اختلال را به طور موقت، متوقف می کند.

روش دیگر، روش زنگ و لایی می باشد. در این روش، در جای خواب کودک یک لایه با مدار الکتریکی ( کاملا بی خطر) قرار می گیرد. به محض آنکه کودک بی اختیار ادرار کند این مدار به آرامی به صدا در میاید و کودک متوجه می شود که باید ادرار خود را کنترل کرده و سریعا به توالت مراجعه کند. شب ادراری حدود 75 درصد از کودکان با این روش درمان شده است.

Rate this post
حتما این مقاله را نیز مطالعه کنید
مهمترین علائم بیش فعالی در کودکان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + سه =

02122260067