بررسی درمان عدم تمرکز کودکان با دستگاه نوروفیدبک

rTMS
بهترین مرکز rTMS کجاست؟
ژانویه 19, 2020
درمان اختلال
2 نکته مهم در مرکز rTMS
ژانویه 25, 2020

بررسی درمان عدم تمرکز کودکان با دستگاه نوروفیدبک

عدم تمرکز کودکان با دستگاه نوروفیدبک

در این مطلب، بررسی درمان عدم تمرکز عدم تمرکز کودکان با دستگاه نوروفیدبک گفته خواهد شد. با ما همراه باشید تا از این دلایل و این دستگاه بیشتر بدانید. همچنین پیشتر به معرفی  بهترین مرکز Rtms پرداخته شد که می توانید با مراجعه به مطلب قبل، این مقاله را بخوانید.

عدم تمرکز کودکان با دستگاه نوروفیدبک چگونه از بین می رود؟

در ابتدا برای شما از دستگاه نوروفیدبک می گوییم. این دستگاه به تمرکز بیشتر کودکان کمک می کند. افراد زیادی هستند که با مراجعه به متخصص روانپزشک از عدم تمرکز کودکان خود شکایت می کنند. مپزشک متخصص نیز با این دستگاه به درمان کودکان پرداخته و تلاش می کند تا کودکان بتوانند تمرکز از دست رفته ی خود را، دوباره به دست آورند. این دستگاه به مغز آموزش می دهد تا از ترفندهای خاص و ویژه برای کمک به تمرکز بیشتر، استفاده کند.

مراجعه به متخصص روانپزشک

برای انجام نوروفیدبک در مرکز نوروفیدبک ممکن است متخصص روانپزشک تشخیص دهد که 2 یا 3 بار در هفته به مدت دو تا سه ماه مراجعه به روانپزشک، نیاز است. اما پیش از انجام درمان، متخصص می بایست یک آزمایش QEEG انجام دهد. در این مرحله نوعی فیلم از مغز کودک تهیه می شود و با دیدن این فیلم، متخصص روانپزشک درمی یابد که در مغز چه اتفاقی رخ می دهد.

آزمایش QEEG چیست؟

برای انجام این آزمایش نیاز است تا کودک کلاه مخصوصی که با دارای پیچ و سیم است را بر سر کند. در این دستگاه الکترودهایی وجود دارند که امواج مغزی کودک را اندازه گیری می کند. پس از این مرحله، متخصص روانپزشک از کودک می خواهد تا چند کار را با مغز خود انجام دهد تا ببیند امواج مغز کودک چه می کنند.

حتما این مقاله را نیز مطالعه کنید
آیا می دانید بهترین متخصص روانپزشک تهران کیست؟

پس از اتمام این مرجله، متخصص روانپزشک دستگاه را خاموش کرده و از کودک می خواهد تا به اتاق دیگری رفته و آزمایش های دیگری را انجام دهد. متخصص روانپزشک از کودک می خواهد تا با چند بازی کودکانه، دریابد که کودک با چه سرعت می تواند اعداد و کلمات را به خاطر بسپارد.

احتمال دارد که یک تا دو هفته کلینیک امواج مغزی را بررسی کند و پس از آن به مراجعه کننده بگوید که برای انجام آزمایش های دیگر به متخصص روانپزشک مراجعه کند.

دستگاه نوروفیدبک

پس از انجام آزمایش ها و بررسی امواج مغزی، متخصص روانپزشک تشخیص می دهد که عدم تمرکز کودک با دستگاه نوروفیدبک قابل درمان است یا خیر. با تشخیص روانپزشک درمان با نوروفیدبک آغاز می شود. در این مرحله از درمان می توان گفت که دستگاه نوروفیدبک تکنیک هایی را به مغز آموزش می دهد و متخصص به کودک کمک می کند تا درمان با آرامش و دقت کافی انجام شود. امکان دارد که در هفته دو تا سه بار کودک با درمانگر خود ملاقات داشته و این درمان را انجام دهد که حفظ روحیه ی کودک و خانواده ی او، بسیار مهم است.

نیازی به استفاده از کلاه های متنوع نیست. تنها الکترودها که 3 تا 7 سیم هستند روی سر کودک قرار گرفته و هر کدام از این سیم ها برای مثال در پشت گوش یا روی سر کودک جای می گیرند.

این سیم ها امواج مغزی کودک را خوانده و به متخصص روانپزشک می گوید که مغز در چه وضعیتی می باشد.

حتما این مقاله را نیز مطالعه کنید
چطور اعتماد به نفس کودک خود را افزایش دهید؟

امیدواریم از مطلبی که در خصوص عدم تمرکز کودک با دستگاه نوروفیدبک برای شما آماده کردیم، راضی بوده باشید.

۰۲۱۲۲۲۶۰۰۶۷
۰۲۱۲۲۲۶۰۰۶۸
۰۲۱۲۲۲۶۰۰۶۹
۰۲۱۲۲۲۴۶۶۰۵
۰۹۱۲۸۲۲۷۱۶۵ منشی

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 15 =

02122260067